top of page
Recent Posts
Featured Posts

Aprofiteu l'estiu! És una bona època per fer les valoracions psicopedagògiques

Creieu que el vostre fill o filla podria tenir alguna dificultat que li afecta en els aprenentatges? O al contrari, sospiteu que pugui tenir altes capacitats? No sabeu com gestionar algunes conductes del vostres fills?


A mhbpsicologia us podem ajudar. Som un equip de professionals format per psicòlegs, neuropsicòleg, logopeda i psicomotricista que estem a la vostra disposició durant tot l’any

.

Ara a l’estiu és un bon moment per aprofitar a visitar-nos si teniu algun dubte o heu observat algun comportament que us preocupa, com una baixa motivació o una davallada del seu rendiment en aquest darrer curs. Durant aquesta època no hi ha tantes obligacions, els nens i adolescents van més descansats, no tenen l’acumulació d’extraescolars, deures, estudi... i això els permet treballar millor, cognitivament estan més descansats.


Per altre banda, recordar-vos que durant el mes de setembre es sol·liciten les beques estatals per cobrir les despeses psicopedagògiques durant el curs 2018-2019. Informar-vos que des de mhbpsicologia podem ajudar-vos en la certificació que us demanen de les necessitats de l’alumne, sempre i quan hi hagi un diagnòstic establert de Trastorn greu de conducta, TDAH, Discapacitat o Altes capacitats.


Si heu observat alguna dificultat acadèmica i voleu saber si hi ha algun possible trastorn que està dificultant el seu aprenentatge és un bon moment per iniciar una avaluació psicopedagógica.


Estem a la vostra disposició,


MHBPSICOLOGIA

TELF. 626982926 – 931318735

EMAIL: INFO@MHBPSICOLOGIA.COM

TONA (08551)

C/MAJOR, 71 BXS


Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
bottom of page