Recent Posts
Featured Posts

Acrofòbia i Realitat Virtual


La acrofòbia (por intensa a les altures) és una de les fòbies més comunes que treballem amb realitat virtual.


La teràpia cognitiu conductual ha estat la que més eficàcia ha mostrat en el tractament de la acrofòbia a través de la tècnica d'exposició. Aquesta tècnica implica afrontar-se a la font que causa la por intensa de manera gradual, establint objectius simples i a curt termini. I això es pot treballar a través de la imaginació, en viu (anant físicament al lloc), i a través de realitat virtual, però sempre amb l'acompanyament d'un professional.

Així doncs, a través de la realitat virtual podem aconseguir una exposició de manera segura en un ambient quasi real sense desplaçar-se, i a poc a poc, poder vèncer aquesta por tant intensa que pot arribar a ser incapacitant per a algunes persones.
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.

Contacta amb nosaltres

Mhb psicologia

info@mhbpsicologia.com

Tel. 626 982 926

Atenció online i videoconferència.

​Atenció domiciliaria a Osona.

Si tens qualsevol dubte o vols demanar hora...

En el moment d'enviar el formulari s'està acceptant la llei de protecció de dades LOPD per el tractament dels seus..

© 2015 drets reservats mhbpsicologia

  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle